Cautare

2014 de rezultate pentru "marian sarbu" (2.56 secunde)
Crescatorii de bovine au cerut ministrului agriculturii, Ilie Sarbu, sa le intermedieze o intalnire cu premierul Emil Boc si cu Ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, pentru a le prezenta revendicarile lor.
Anuntul a fost facut de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu. ... Va trebui sa tinem seama de alarmele care vin zi de zi, incalzirea globala, fenomene climatice", a spus ministrul Ilie Sarbu.
Oficialitati judetene, ambasadorul Marii Britanii in Romania, Robin Barnett, ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, si presedintele Senatului, Mircea Geoana, au participat ieri la receptia principalei statii de pompare din cadrul sistemului.
Toate acestea au facut timp de doua zile deliciul celor prezenti miercuri si joi la evenimentul "Gustati Romania" ("A Taste of Romania"), organizat de deputatele Daciana Sarbu si Viorica Dancila.
Voiculescu, patronul lui Mircea Badea, sau Sarbu, patronul lui CT Popescu (Autor : ... cu ce e mai bun patronul lui CT Popescu, adica Adrian Sarbu? ... In schimb, Sarbu are un alt interes:
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj - Faget - Recas - Buzias.
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului PSD din Senatul Romaniei (Autor: Silviu Florescu) - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj-Faget-Recas-Buzias...
Europarlamentarul Daciana Sarbu a declarat ca sunt avute in vedere solutii legislative de creare a unor spatii speciale pentru produsele bio in marile magazine si a aratat ca promovarea agriculturii bio poate fi mai importanta pentru dezvoltarea Romaniei chiar decat intrarea in Schengen.
Robert Turcescu (38 de ani) si Oana Sarbu (46 de ani) au decis sa-si spuna "adio", dupa o relatie care dura de mai bine de 10 ani. ... In opt ani, de cand suntem impreuna, am trecut printr-un miliard de lucruri", spunea Oana Sarbu in 2013.
Tinuta de culoarea piersicii, fara bretele, cu aplicatii de margele, face parte din colectia primavara / vara 2014 semnata de designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Printre vedetele care au purtat ținute semnate Lorena Sarbu se numara:
In cadrul evenimentului, actrita Allison Janney a optat sa poarte pe covorul rosu o creatie a designerului roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
(o postare a lui Lucian Sarbu, pe Facebook). ... Rostul unui poet, pana la urma, este acela de a fi cantat prin poeziile sale, nu de a se citi reciproc cu prietenii prin cenacluri pe care le frecventeaza doar ei, spune Lucian Sarbu (blogerul Manole).
Astazi e ziua ta, Daciana Sarbu Eurodeputata PSD, fondatoarea Asociatiei Scoala pentru Sanatate, Daciana Sarbu implineste astazi 37 de ani.
Ilie Sarbu: Zeus a cazut in INFERN Ilie Sarbu a declarat marti ca este fireasca contestatia depusa de Victor Ponta la CCR privind participarea presedintelui la Consiliul European.
Vedeta a purtat o tinuta semnata de designerul roman Lorena Sarbu! ... De remarcat este faptul ca Taylor Swift a imbracat o tinuta semnata de designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
Bianca Sarbu a dezvaluit, intr-o emisiune TV, ca nu si-a facut nicio operatie estetica, asa cum gurile rele au sustinut, ci a fost operata de cancer. ... Am trecut prin multe, de-asta spun ca nu se stie cate lovituri primesti de la viata, a declarat Bianca Sarbu.
Oana Sarbu, una dintre cele mai apreciate voci ale Romaniei. Oana Sarbu: "In ultimii doi ani am suferit foarte mult.
RCS RDS detine Digi24 si 75% din piata de cablu din Romania. Adrian Sarbu: "Digi a dobandit, cu sprijinul statului, monopol absolut." Adrian Sarbu: "Digi isi distruge concurenta, dicteaza legi Guvernului."
RCS RDS detine Digi24 si 75% din piata de cablu din Romania. Adrian Sarbu: "Digi a dobandit, cu sprijinul statului, monopol absolut." Adrian Sarbu: "Digi isi distruge concurenta, dicteaza legi Guvernului."
RCS RDS detine Digi24 si 75% din piata de cablu din Romania. Adrian Sarbu: "Digi a dobandit, cu sprijinul statului, monopol absolut." Adrian Sarbu: "Digi isi distruge concurenta, dicteaza legi Guvernului."
google-analytics.com